Ons Dorp

Terug naar de jaren 50
 

Over ons Dorp
 

 

 

Het ontstaan van ons Dorp is een verhaal op zich. Na de terugloop van de stalling van oldtimers besloten wij de loods op ons terrein een andere bestemming te geven. Wij wilden graag de sfeer van de jaren 50 en vooral dat het interactief zou zijn. Na een aantal jaren bouwen aan onze dromen is 'Ons Jaren 50 Dorp' ontstaan. Een originele mix van de sfeer van de jaren 50 en het beleven van een andere wereld op tal van manieren. 

De oude pandjes roepen de sfeer op van vroeger. Ze nodigen uit om niet alleen een bezoeker te zijn, maar ook actief deel te nemen aan het dagelijks leven. Op deze manier willen wij terug naar een stuk gezelligheid en aandacht voor elkaar, die we erg missen in de haastige tijd van tegenwoordig. We ontvangen daarom ook kleine groepen, zodat er sprake is van persoonlijk contact.

Het leveren van maatwerk is een logisch vervolg hiervan. Door het aanbieden van verschillende soorten activiteiten, op onze locatie, kan iedere bezoeker op een eenvoudige manier een orginele dag(deel) samenstellen. Met veel liefde en aandacht hebben wij gewerkt aan de locatie en de programma's en boeken die daarbij horen. Met nog meer enthousiasme, zijn we er helemaal klaar voor om je een unieke beleving te bezorgen die je nog lang zal bijblijven. 

Met een warme groet,

Kors