Ons Dorp

Terug naar de jaren 50
 

Welkom op onze website!

 

Dames en heren, jongens en meisjes, we heten je van harte welkom in Ons Jaren 50 Dorp. Denk je aan Ons Dorp, dan denk je aan gezelligheid en vermaak: Kindertheater, poppenkastvoorstellingen en storytelling. Entertainment voor jong en oud, dan ben je bij Ons Dorp aan het juiste adres. Het adres voor diverse themadagen. Uitermate geschikt voor een schoolreisje voor het onderwijs en kindcentra, kinderfeestjes, maar ook prachtige mijlpalen zoals de 70ste verjaardag van opa of oma zijn hier bij uitstek te vieren. Er zijn geen standaard activiteiten, maar op maat gemaakte belevingen voor jong en oud. We zijn op afspraak te bezoeken, om zeker te zijn van je bezoek met een groep, moet je reserveren. Meer informatie, over prijzen en arrangementen vind je op de bijbehorende pagina's.
Speciale themadagen en activiteiten zullen we melden via deze site en Facebook. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om onze buiten locatie. Er is nu ook een moes- en kruidentuin en een boomgaard. hierdoor kunnen we ook leuke en educatieve natuuractiviteiten aanbieden. Kijk voor meer informatie op de pagina beleeftuin en/of druk op de onderstaande knop moestuinen.

MoesstruinenMeer informatie vind je in de onderstaande flyer van Ons Jaren 50 Dorp.


Dorps Courant
In deze flyer vind je meer informatie over ons jaren 50 Dorp. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel even.
dorps courant 3e druk.pdf (2.56MB)
Dorps Courant
In deze flyer vind je meer informatie over ons jaren 50 Dorp. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel even.
dorps courant 3e druk.pdf (2.56MB)


 


Enkele reacties van onze bezoekers:

Het is allemaal 

zo herkenbaar

Zo'n keukenrek hadden wij vroeger ook 

 Mag ik hier komen wonen?

Het is veel groter 

dan ik dacht

 Alles is zo netjes

 Wat is het hier gezellig!

Hoe krijg je dit bedacht?

 Wonen hier ook 

echte menen?

Er is maar een woord voor:

WOUW!

 


Openingstijden en activiteitenagenda:
 
Het Kerstdorp 

In december en januari kunt je het Kerstdorp bezoeken. Via de onderstaande knip vind je meer informatie.

Informatie Kerstdorp


Parkeren op eigen terrein, volg de parkeerroute.


*Bij diverse themadagen en jaarvieringen hebben we aangepaste entreeprijzen. De prijzen die bij de activiteit vermeld staan zijn bindend voor die dag. 

Kinderen worden altijd begeleid door een volwassene.


We zijn op afspraak beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Honden zijn niet toegestaan.Het betreden van onze locatie, deelname aan activiteiten is op eigen verantwoording.

Ook bestaat de mogelijkheid dat u gefotografeerd wordt of dat op een andere wijze beeldmateriaal door ons gebruikt wordt. 

Roken is niet toegestaan op ons terrein ivm de brandveiligheid.